spirituele ontwikkeling

Ik ben SRT Practitioner. SRT staat voor Spiritual Response Therapy.

Spiritual Response Therapy is een manier van werken waarin je samen met je Hogere Zelf niet alleen toegang verkrijgt tot je zielenarchief, maar ook onderzoek en zuiveringswerk kunt doen op dit zielenarchief. Het is een methodiek om blokkades te identificeren en te verwijderen zodat er een hogere kwaliteit van leven beschikbaar gemaakt wordt.

Een andere manier om de items in je zielenarchief te zuiveren is om elke dag de confrontatie aan te gaan met de uitdagingen die het leven op je pad brengt en hieraan te werken. SRT biedt je de mogelijkheid om naar de bron van het probleem te gaan.

Met behulp van speciale kaarten en een pendel, vind ik de patronen van negatieve energieën. Of deze nu voortkomen uit vorige-, huidige- of toekomstige levens maakt daarbij niet uit. Het Hogere Zelf zuivert en verwijdert de energieën uit de Akasha archieven (het zielenarchief), waardoor ongemak kan worden losgelaten en harmonie hersteld kan worden.

Het effect van dit werk is ongelooflijk diepgaand. De negatieve energie die je vasthield op een gebeurtenis is nu gezuiverd waardoor er verbazingwekkende veranderingen in je leven kunnen optreden. Daarnaast leer je ook beter en meer te vertrouwen op je intuïtie. Een prachtig middel dat je altijd bij de hand hebt.

Voor nog meer informatie verwijs ik je graag naar onderstaande websites. Maar je kunt me natuurlijk ook bellen of mailen.

Officiële Nederlandstalige website van SRT-beoefenaars: srtnederland.nl

Officiële Engelstalige website van de Spiritual Response Association: spiritualresponse.com

 

Advertenties