persoonlijke ontwikkeling

Ik combineer de laatste organisatiekundige inzichten en leiderschapsontwikkelingen in mijn coaching. Ik wil je graag laten groeien in bewustwording op dat gebied. Wat verwacht je van je zelf, wat vraagt je functie/organisatie van je en hoe combineer je dat met onder andere je privéleven, je visie op het leven en wat je wilt bereiken?

Ik lever maatwerk. Jouw coachvraag staat centraal. Wie ben je nu, wie wil je zijn en wie ben je werkelijk? Stil staan bij die vragen zijn voor mij erg belangrijk. Inzicht in jouw denken, zeggen en doen zijn daarbij belangrijk. Hoe leid jij jezelf?

Daarnaast speelt de soort organisatie en de functie die je daar vervult ook een rol in hoe jij je voelt. Waar loop je tegenaan? Waar komt dat vandaan? Veel is te verklaren. En met dat inzicht kun je gemakkelijker je eigen keuzes maken. Wie wil jij zijn in je organisatie en waarom?

En natuurlijk is daar nog je privéleven. Op zoek naar balans in de verplichtingen, de beperkingen en mogelijkheden. Wie wil jij zijn?

Mocht je hierbij ook nog spirituele inzichten en ondersteuning zoeken, dan kan ik je daarbij ook helpen. Zie spirituele ontwikkeling.

Advertenties