contact

Vivienne van Leuken

v.p.m.leuken@xs4all.nl | 06 25 144 404 | Coendersberglaan 55 | 5709 MA Helmond

Terugkijkend weet je waarom je het pad hebt gelopen dat je hebt gelopen. Ik was altijd al geïnteresseerd in het spirituele en in het wetenschappelijke. In de wetenschap heb ik geleerd hoe vragen te stellen en te onderzoeken, maar ook dat er altijd weer een andere theorie is die een voorgaande tegenspreekt, weerlegt of verbetert. Inzichten veranderen continue. Sta daar open voor en bevraag je eigen aannames en overtuigingen.

Via een burn-out, en nog later het moeten (en willen) opzeggen van mijn baan om voor een kind dat veel ziek was te zorgen, ben ik de kant van voelen opgestuurd. De afstand van je hoofd naar je hart is maar heel klein, maar één van de meest lastige om af te leggen.  Kinderen zijn daarbij geweldige spiegels. De meesten van ons moet eerst iets heftigs ‘overkomen’ voordat het pad naar voelen weer wordt gevonden.

Intussen houd ik me nu vooral bezig met onderwerpen als leiderschap, spirituele ontwikkeling, een meer duurzame welvaart en de organisatiekunde. Ik kan de lijnen duiden; we, en alles wat we hebben gecreëerd, zijn immers allemaal met elkaar verbonden. En uiteindelijk begint het allemaal bij jezelf: Jouw keuze doet er toe!

Vivienne

viv foto

Advertenties