Pleister op de wond

Pleister op de wond.
Pfff, het is nooit leuk om een afwijzing te krijgen. Gelukkig zijn er ook organisaties die dat begrijpen. Die begrijpen dat je tijd en energie hebt gestopt in de sollicitatie. Die meevoelen met je teleurstelling. Deze week ontving ik, helaas, deze parel. Geen baan, maar wel iets moois om te delen, om van te leren, om bewust te worden. Want serieus ik heb het echt ook anders meegemaakt. Deze normale omgang met elkaar is in de wereld van de afwijzingen nog een uitzondering (mijn ervaring). Alsjeblieft.

Terug naar homepage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: